Onze familie hecht veel waarde aan het
vinificatieproces dat gaat van selectieve handpluk tot zorgvuldige rijping.
Zowel bij Lucia als La Rousselle is de druivenoogst volledig manueel werk.
We plukken de druiven bij optimale rijpheid na controle van het suikergehalte. We zetten onze nauwkeurigheid voort op de triagetafels, waar iedere druif een strenge inspectie ondergaat.
Hierna volgt een tweede gisting van 18 maanden in Franse eiken vaten van Taransaud/Anna Sélection. Deze rijpingsperiode is essentieel voor de ontwikkeling van de rijke smaken en aroma's die onze wijnen kenmerken.
Joris & Enzo Ide, zijn trots om onze nieuwste wijnreeks te presenteren, met hoge scores tussen 90 en 94+. Hoewel er verschillen zijn in druivensoorten tussen Lucia en La Rousselle, delen beide wijnen een kenmerkende elegantie, complexiteit en verfijning. Elk jaar zettenwe ons in om wijnen te produceren die de essentie van onze unieke terroirs
vastleggen en de zintuigen van elke wijnliefhebber aanspreken.